Getuigenissen

Lees wat mijn cliënten zeggen

Moeder van Emiel (11 j. rituelen):

"Emiel is veel rustiger en slaapt beter. De rituelen en dwanghandelingen vòòr het slapengaan heeft hij volledig kunnen laten! Dank!"

Moeder van Gust: (9j. en zware obstipatie sinds 4 maand)

"Na de eerste behandeling is alles veranderd: onmiddellijk stoelgang en de medicatie kunnen weglaten. Gust bloeit open en is opener en vrolijker. (een niet verwerkt rouwproces lag aan de oorzaak van dit ongemak)

Rens is 14 maand en de laatste tijd heeft hij regelmatig woedeaanvallen als hij iets niet mag of zelfs zonder aanwijsbare redenen. Bij woede aanvallen rolt hij over de grond. Hij krabt en slaat ons soms in het gezicht.

Wegens de grote afstand was het onmogelijk om tot in de praktijk te komen en stelde ik voor om op afstand te werken. Ik werkte één keer aan hem op afstand. 

Dankjewel voor je werk.
Ik merk inderdaad al vooruitgang: Rens sputtert niet meer steeds tegen en gooit zich minder op de grond. Ook glimlachte hij deze week een paar keer opvallend naar me.

Ella is 6 maand en weent veel. om de 2 uur is ze wakker en moet getroost worden. 5 dagen na de behandeling het volgende mailtje:

Goedemorgen Marc,
Zoals beloofd een stand van zaken rond Ella haar slapen. Het is echt een immens verschil! De afgelopen 5 nachten heeft ze geslapen van 19:30 uur tot ongeveer 5:30 uur, met maar één keer wakker worden 's nachts. 'S morgens kunnen we haar ook vaak nog een tutje geven waardoor ze nog eens een uurtje verder slaapt tot 6:30 uur.
We zijn u enorm dankbaar om ook onze slaap terug te geven. 
Warme groeten,...